Tietoa meistä

Hansalesin missio: näyttää ihmisille, että ekologiset tuotteet ovat kauniita. Suhteessa itseesi, kotiisi ja planeettaamme.

Uskomme, että skandinaavinen tyyli on paras yhdistelmä kauneutta ja toiminnallisuutta.Eurooppalaisen muotoilun perinteiden mukaisesti toimipaikkamme sijaitsee kauniissa Tallinnassa, Virossa.Uudet mallistot luodaan täällä. Uskomme, että panoksemme ympäristönsuojeluun on tärkeä jokaiselle teistä.
Hankintatiimimme ostaa puuta vain varmennetuilta toimittajilta, joilla on kaikki tarvittavat alkuperätodistukset. Näin varmistetaan, että kaadettujen puiden tilalle istutetaan uusia puita. Mielestämme on tärkeää käyttää arvokkaita metsävaroja kestävien ja laadukkaiden huonekalujen valmistukseen.


Vain valmistaja voi taata tuotteen korkean laadun, joten jatkamme tuotantomme kehittämistä, emmekä valitse helppoa tietä.

Joukkue

Olemme massiivipuun ja massiivipuuhuonekalujen valmistuksen ammattilaisista koostuva tiimi. Rakastamme huonekalujen valmistusta ja jaamme rakkautemme eksklusiivisia puutuotteita kohtaan kanssasi.
Tuotteemme on myös sinun ansiotasi. Joka päivä analysoimme palautetta, löydämme ainutlaatuisia ideoita. Jalostamme ja parannamme huonekalujamme jatkuvasti, ottaen huomioon jokaisen pienen yksityiskohdan. Täällä voit tavata ihmisiä, jotka parantavat Hansalesia joka päivä:

Maris (Suunnittelija)

Hän luo jatkuvasti sisältöä. Jopa pakkauksissa olevat kauniit postikortit ovat hänen töitään.

Jaan (Suunnittelija)

Hänen mielikuvituksestaan syntyy sänkyjen malleja, joissa kaikki yksityiskohdat on otettu huomioon: kiinnikkeistä jalkojen pyöristettyihin kulmiin.

Janno Kaljuvee (Toimitusjohtaja)

Hän on kehittänyt toimintaideologiamme ja vastaa kaikesta, mitä yrityksessämme tapahtuu. Hän rakastaa johtamista, kokouksia ja töiden organisointia.

Toomas (talousjohtaja)

Toomas vastaa hinnoittelusta, toimitussuunnittelusta eri markkinoilla ja muista tärkeistä tehtävistä. Emme ole samaa mieltä siitä, että korvaamattomia ihmisiä ei ole, sillä Toomas on juuri sellainen.

Anu (tukihenkilö)

Anu on yrityksemme ääni. Kuvaamme hänen työtään esimerkillä. Saimme hiljattain toimistolle paketin, jonka sisällä oli purkki maapähkinätahnaa ja lappu: "Anu, kiitos avustasi!".

Tonis

(Erikoisasiantuntija erikoistilauksia varten)

GOOD STANDING