Tietoa meistä

Hyvä asiakas,

Kerromme mielellämme seuraavassa yrityksestämme ja tuotekehityksestä.

1) YRITYS

Hansales OU

Juridinen osoite: Harju maakond, Kesklinna linnaosa, Parda tn 8, 10151 Tallinn, Viro (reg.nr 14398822)

Käyntiosoite: Sepa15g, Tartu, Viro

Valmistamme ja myymme koivupuusta seuraavia tuotteita: sängyt, sälepohjat, leikkuulaudat, polttopuu (tuotannon hukkapaloista). Myymme näitä tuotteita verkkokauppojemme kautta 15 Länsi-Euroopan maahan. Olemme kauppapaikoissa: Amazon, eBay, Real, Hood, yms. Lisäksi myymme verkkokauppa-osoitteissa Hansales.eu/.fi/.ee/.se/.dk/.uk/.fr/.it/.es.

Hansales.fi verkkokaupan varasto Espoossa, josta toimitamme tuotteet asiakkaille Suomessa. Suomen edustaja Jari Marjomaa, puh. 050-5757211. WhatsApp. Katso myös Facebook ”Hansales Suomi”.

Meidän mielestä asiakkaamme etu on  1) laadukkaat ja kestävät tuotteet 2) edullinen hinnoittelu 3) yksilöllinen asiakaspalvelu 4) ympäristöä säästävä tuotanto luonnonmateriaaleista.

Emme käsittele puun pintaa keinotekoisilla aineilla tai kemikaaleilla, joten tuotteemme on hajuton ja sopii allergikoille.

Asiakastyytyväisyys ja heidän antama palaute ohjaa toimintaamme. Verkkokaupan sivuilla voit tutustua asiakkaiden antamiin tuotearviointeihin.

Asiakkaidemme arviointeja tuotteistamme ja palvelustamme löydät esim. tästä linkistä:

https://www.trustami.com/erfahrung/hansales-eu-bewertung

 2) Tuotekehityksestämme

Yrityksemme on toiminut sahamarkkinoilla vuodesta 1996 lähtien ja edelleen toimitamme FSC® (FSC-C139998)-sertifioitua koivupuuta kaikkialle maailmaan. Sänkyjen tuotannon aloitimme vuosia sitten, tavallaan sattumalta ja siitä syystä, että eräs yhtiömme johtotiimin jäsen tarvitsi ihanteellisen sängyn jatkuvien selkäkipujen vuoksi. Lääkärin suosituksesta hän vertaili markkinoilla olevia vaihtoehtoja, mutta ei löytänyt sopivaa vaihtoehtoa.

Lopulta päätimme kokeilla itse hyvälaatuisen sängyn rakentamista. Testasimme käytännössä hyvin monia eri ideoita, joista syntyisi ”täydellinen sänky”. Sen tulisi olla luja ja vuosikymmeniä kestävä, puusta valmistettu. Se täytyisi tukea selkää kunnolla, mikä auttaa lievittämään selkäkipuja ja nukkumaan hyvin.

Puusänkymme osoittautui menestykseksi. Valmistimme niitä ensin vain ennakkotilauksia vastaan muutamia kymmeniä kappaleita. Erinomaisesta palautteesta rohkaistuneina aloitimme sarjatuotannon. Kukaan ei aluksi odottanut tällaista suosiota. Nyt meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

 Mitä materiaaleja käytämme?

Koivun valitsimme sängyn materiaaliksi seuraavista syistä: Se on ympäristöystävällinen, kestävä ja pitkäikäinen puulaji, jolla on bakteerien ja sienitautien kasvua ehkäiseviä ominaisuuksia. Sen vuoksi koivusta voi valmistaa huonekaluja ilman pintakäsittelyä, kemikaaleja ja toksiineja. Huolehtiminen omasta ja ympäristömme terveydestä on meille kullekin elintärkeää, eikä sitä pidä unohtaa.  Emme käytä lakkoja ja maaleja - kaikki valmistusmateriaalit ovat luonnollisia, mikä auttaa myös pitämään tuotteidemme hinnat asiakkaille edullisina. Tuotannossa jokainen osa kulkee ihmisen käsien kautta, millä varmistamme tuotteidemme korkean laadun. Laatu ja ympäristöystävällisyys on meille tärkeämpää kuin mahdollisimman suuri tuotantomäärä ja alhainen yksikkökustannus. Tämän vahvistaa meille myönnetty kansainvälinen FSC®-sertifikaatti, jonka näet verkkosivustollamme. Kasvamme ja kehitymme, mutta meille arvokkainta on tyytyväisten asiakkaidemme hyvä uni ja terveys.

 Kuinka löysimme ”täydellisen sängyn”?

Testien ja tutkimusten perusteella saatoimme todeta, että sängyn sälepohjan lujuus ja jäykkyys on tärkeintä. Kun mikään markkinoilla olevista ratkaisuista ei täyttänyt kriteerejä, päätimme tehdä sängyn sälepohjan itse ja valitsimme materiaaliksi paraslaatuisen koivun. Kokeilimme erilaisia rakenneratkaisuja, ja valitsimme niistä optimaalisen eli Premium-sälepohjan.

Olemme siis erikoistuneet tekemään sänkyjä asiakkaille, jotka arvostavat hyvää unta ja selän terveyttä! Tällä hetkellä aiomme myös tuoda markkinoille koko sänkytuotesarjan - patjat ja patjanpäälliset. Lisäksi laajennamme tuotevalikoimaa kodin luonnolliseen sisustukseen. Uusi linja sisältää: nojatuolin, yöpöydän, takkaan polttopuut ja keittiöön leikkuulaudat. Teemme pienin askelin täydellisen linjan luonnonmateriaaleista.